‘t Bjoetiekje

Webshop In Prestashop

BEZOEK
SCROLL

OVER HET PROJECT

Voor 't Bjoetiekje Huidverbetering & Welzijn maakten we een webshop in Prestashop. Onder andere door de prachtige beelden van de leveranciers ziet de webshop er fris, sfeervol en modern uit. Naast het bouwen en implementeren van de webshop is de content van een website en -shop heel belangrijk.
Bekijk de webshop van 't Bjoetiekje.

  • Website

    Ontwerpen en bouwen

  • webshop

    Prestashop

  • Implementatie

    Formulieren / Interactiviteit / Live

Webshop in Prestashop voor Bjoetiekje

BANNERS

Wat reclame en gebruikerservaring betreft, zijn banners een doeltreffende manier om beide optimaal te bereiken, hetzij door je producten of diensten onder de aandacht te brengen, je merk weer te geven of je gebruikers te helpen beter te navigeren op de site door essentiƫle elementen op de banner weer te geven.

Bjoetiekje Banner
Bjoetiekje Banner
Bjoetiekje Mobile

Jouw Website Full Responsive

Responsive webdesign betekent het maken van webpagina's die er op alle apparaten goed uitzien. Een responsive webdesign past zich automatisch aan, aan verschillende schermformaten en viewports.

Responsive Web Design is het gebruik van HTML en CSS om een website automatisch te herschalen, verbergen, verkleinen of vergroten, zodat hij er op alle apparaten (desktops, tablets en telefoons) goed uitziet.

If we Fail to Adapt, we Fail to Move Forward.

FOLLOW US
Dark
Light